Testimonials

Telkens staan Sil en haar Finesse-team met de glimlach voor je klaar. Onze passie en ons doel zijn om jou blij te maken. Dat zien we aan je gezicht en merken we aan je reacties. Deze doen stuk voor stuk deugd!

Altijd zeer lekkere en verse vleesjes. Als het eens snel moet gaan, dan is de goulash een échte aanrader!

Ann

Ik ben met plezier een trouwe klant bij Slagerij Finesse. Minstens 4 keer per week haal ik er mijn verse vlees en heerlijke salades. Vooral de vriendelijke bediening zorgt er voor dat ik graag terugkom. Ik raad regelmatig mensen uit mijn omgeving aan om ook bij Sil en haar team langs te gaan en hun lekkere bereidingen zelf uit te proberen!

Chantal Steendorp

Wij genieten van een overheerlijk koud buffet! Tip top in orde! Alles lekker vers, veel te veel en ZO overheerlijk!!! Een echte aanrader.

Saskia Ivens

Super lekker rosbief gegeten vandaag echt Top, een pluim voor Sil de Beenhouwer! Hij was super sappig en heel smaakvol, ben nog aan het nagenieten

Els De Blaiser

Super kwaliteit, vriendelijke bediening en alleen maar positieve punten.

Pieter Vandorpe

Enkele weken geleden het beste buffet ever gehad, heel verzorgd en bijzonder lekker, zo dankbaar voor deze topper en wij mogen in Temse bijzonder trots zijn op onze slagers!

Grietje Heriman

De goulash was weer super lekker! TOP GERECHTJE, echt een aanrader.

Sylvie Van Riet

Fijne vleeswaren uitstekende traiteur bereiding en vriendelijke bediening.

Marleen Huyghe

Vriendelijke bediening, altijd bereid om te helpen, doen niet moeilijk om iets aan te passen, top slager!!! Echt een meerwaarde voor Temse.

Mario Van De Merlen

Dank je wel, Team van Slager Finesse! Voor jullie heerlijk producten. Altijd supervers en meer dan in orde en voor de vriendelijke bediening in de winkel. Zeker ook een dikke pluim voor de steeds stipte leveringen van al onze lunches en bbqpaketten! Onze klanten van HOFsite zijn altijd zeer tevreden over onze catering! TOPteam.

Marjan Van den Eynde

Altijd vriendelijk personeel! Alles lekker vers en zeer proper! Ook veel huisbereid te verkrijgen (die zijn altijd de beste) Prijs/kwaliteit is top! Beste slager in Temse en de buurt!

Melissa

Prachtige zaak vandaag voor 1ste maal gewinkeld! Vriendelijke bediening!

Jos Van Raemdonck

Alleen al voor de vriendelijkheid moet je deze slagerij zeker een bezoekje brengen. Ook is er een ruime keuze van waren.

Lodewijk Massaux

Lekkere en verzorgde gourmet en tepanyaki schotels. Voor Sil is het geen probleem om in te gaan op de wensen van de klant en haar creativiteit te gebruiken. Al jaren onze favoriete slager in Temse!!

Tine D'Hondt

Bij finesse kan je voor zeer veel lekkers terecht en steeds met de glimlach. Met Easycooking worden we wekelijks verrast met zeer lekkere gerechten die ik gewoon moet opwarmen. Sil blijft me steeds verrassen met nieuwe gerechten die ikzelf niet zou klaarmaken. Top slagerij!

Claudia Van Damme

Voor mijn verjaardag heb ik het koud buffet en het Finesse buffet gekozen. Het was super lekker en heb ermee gescoord zenne.

Tania Meyvis